Logo
Bel gerust onze klantenservice 076-7851220.
Maandag t/m zondag van 09.00 tot 19.00 uur.

Over onsSinds 2011 levert Satecatering.nl catering door het hele land. Wij zijn gevestigd in Breda. Door de goede centrale ligging is het mogelijk om in een groot deel van Nederland te kunnen leveren.

Het "product" van Satecatering.nl kan in twee woorden worden samengevat: de beste kwaliteitsproducten voor een nette prijs. Nederland wordt zich steeds bewuster van het belang van eten en drinken. Het kan uw verjaardag, huwelijk of uw bedrijfsborrel maken of breken. Wij dragen bij aan een gelukkig gevoel van mensen door heerlijke maaltijden te verzorgen, u als opdrachtgever heeft tijd voor uw gasten en uw gasten worden verwend met onze heerlijke sat├ębuffetten.

Betrouwbaarheid:
De organisatie van uw evenement, uw feest thuis of op het werk, kost veel tijd en energie. Wij nemen u dit uit handen. Ons team staat klaar om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Door de veilige iDEAL betaling heeft u zelfs geen zorgen achteraf. Ons webwinkel keurmerk verzekert u een correcte en veilige afhandeling van uw bestelling.

Wij zijn HACCP- gecertificeerd en wij verzekeren u van de hoogste kwaliteit catering.